Oleh: Ksatriaku | 9 September 2008

Apa Jadinya Kalau Ksatria Turun Ke Jalan ?

Apa jadinya kalau ksatria turun ke jalan ?

What could be happen if …. (bahasa inglish ku bener ga sih?)

De Knight’s “On De Strit”

coba cek sendiri aja deh … di sini nih …

Lokasi

Lokasi

bersambung deh …


Responses

  1. wah opo ki? Ketoke ambu2ne rumah makan ki. Opo bengkel ya?. Bikin tempat usaha ya pak?
    Ok deh nanti kita cek🙂

  2. hmm…. apakah iki hik pak ….. (lali jenenge) ? sing hik tapi modele koyo rumah makan gitu (tanpa lesehan) ….

    CMIIW
    😀

  3. wew… dadi pengin nge-hik pak,😀

  4. ok,,,ok,,,

    bisa dikondisikan,,,

    hwekekekeke.,.,.,.,.,.,.

  5. semuanya hampir betul …
    TAPI TETEP AJA KELIRU !
    Datang ja sini! nemenin aku!

  6. gawe opo tho med?penasaran aq. gawe HIK po? nggo aq gratis yo. kapan2 tak mampir. diskon yo. pkoke harga teman SMA aja deh. hehe

  7. wis beres…
    dak banting hargane + orangnya sekalian kalo perlu!

  8. aku juga pengen ikutan ahhhhhhhh
    😀

  9. ksatria baja hitam turun ke jalan medeni bocah… wka..ka..ka
    med salut for you sudah bisa buka usaha sendiri aku doa’in bisa setenar kebab… btw, anyway, busway, nyambut gawe, luwe nama usahamu opo to med ? aku tester ya, gratis to karo konco lawas… (lawas banget nganti uwanen)…

    • mmm …
      ane masih penasaran neh.
      nih Pak Bambang atao bambang temen kampus ya?
      kalo Pak Bambang … waduh maaf Pak, lancang nih ^^;
      kalo Bambang temen kampus … weh! kwe nandi saiki?

  10. pye toh kik?! walah Mbang… yo cetho nama usahanya “ON DE STRIT” ngonoh!
    tunggu! insya Allah jd produk franchise neh.
    dak amini doamu … amin

  11. Wah… ono markas anyar ki… cihuy… pritikiuw… pritikiuw…😀

  12. oi mas didit……
    nek nulis sing lengkap ngopo to…..
    sekalyn dikei foto ne On De Strit soko ngarep karo wujude barange…
    moso gur ono lokasine tok.
    dasar mas ra mutu

    Peace ^^V
    Dina

    • Lokasine ora komplit, ditambahi etane sisan ben rame tur komplit………

      • balang thekleq karo sing mbahurekso warunge!


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Kategori

%d blogger menyukai ini: